VVV slaat aanval van grootste concurrent Volendam af

admin • 22:52, 17-02-2017 / Laatste Update: 23:30, 05-01-2024

De Eredivisie komt met de week dichterbij voor VVV-Venlo. In Volendam wonnen de Limburgers met 0-1 van de grootste concurrent, waardoor het het gat tot 11 punten vergroot wordt.

VVV was al snel op de goede weg. Moreno Rutten zette de ploeg van trainer Maurice Steijn binnen 10 minuten al op voorsprong. Daar bleef het lange tijd bij, want de thuisploeg kon niet voor gevaar zorgen.

Het zat er gewoon niet in voor FC Volendam. Met name in de eerste helft kon het niet veel inbrengen. Na rust ging het wel op zoek. Toen Paul Kok zijn tweede gele kaart pakte, hield het eigenlijk wel op voor Volendam.

Nummer 3 Volendam komt nu op 11 punten van de koploper. Omdat nummer 2 Jong Ajax niet kan promoveren, wordt Volendam als de grootste uitdager gezien. Tot vanavond wellicht, want het gat lijkt onoverbrugbaar.