Willem II-fans maken belofte waar: spelersbus opgewacht na blamage in Zwolle

15 januari 2022

Pro Shots

Het leven is soms onvoorspelbaar, maar als het om voetbalsupporters gaat niet. Bij een x-aantal dramatische nederlagen op een rijtje is er een ding zeker: de spelersbus wordt opgewacht. Dat deden de fans van Willem II dan ook na de nederlaag tegen PEC Zwolle, vreemd is het allerminst.


De harde kern van de Tilburgers had namelijk precies een week geleden ongeveer hetzelfde gedaan. Toen gingen ze naar de training van Willem II om de selectie op te wachten. Daar kondigden ze aan dat nog eens langs te komen als er niet snel verbetering werd getoond. Daardoor bracht een grote groep supporters vrijdagavond een bezoekje aan het Koning Willem II-stadion.

Mathijsen de gebeten hond
De supporters willen eigenlijk maar een ding: dat Joris Mathijsen vertrekt. Ze vinden dat de technisch directeur voor het 2e seizoen op rij geen goede selectie heeft samengesteld.

Willem II knalde dit jaar uit de startblokken en won zelfs van PSV in eigen huis. Dat was, op 25 september, gelijk ook de laatste overwinning van dit seizoen. Sindsdien werd er 12 keer op rij niet gewonnen in de Eredivisie, de laatste 9 wedstrijden werden zelfs allemaal verloren. Desondanks staat Willem II nog wel 14e met 18 punten uit 19 wedstrijden.