Willem II is na 1 helft al klaar met AFC en bekert dus verder

Proshots

admin • 21:22, 18-12-2018 / Laatste Update: 20:24, 07-01-2024

Willem II heeft zonder al te veel moeite de de kwartfinale van de KNVB beker bereikt. De Tilburgers waren in eigen huis met 3-0 te sterk voor tweededivisionist AFC.

De 1e kans van de wedstrijd kwam echter op naam van AFC. Kenny Teijsse schudde de Brabanders wakker, maar een doelpunt leverde het niet op. Willem II zocht daarna de aanval en kwam na 18 minuten op voorsprong via Donis Avdijaj.

3-0

20 minuten daarna ging Fran Sol neer in de 16. De Spanjaard ging zelf achter de bal staan en faalde niet vanaf de stip: 2-0. 2 minuten daarna bezegelde Aras Özbiliz het lot van de amateurs: 3-0.

Schwung was eruit

De doelpuntrijke 1e helft kreeg echter geen vervolg in het 2e bedrijf. AFC kon nooit echt een vuist maken tegen de eredivisionist. De schwung was uit de wedstrijd en er werd niet meer gescoord.

🏆 Op naar de kwartfinales! Willem II bekert verder na een eenvoudige 3-0 zege op AFC! #WILafc pic.twitter.com/Xv7aqwZjWR