Willem II heeft het licht gezien en boekt 2e overwinning op rij

BSR/SOCCRATES

admin • 17:50, 27-01-2019 / Laatste Update: 06:46, 08-01-2024

Vóór de winterstop werd er niet veel gepraat over Willem II. De resultaten waren niet erg bijzonder en de Tilburgers stonden dan ook niet heel verrassend in het rechterrijtje. Ná de winterstop gaat het opeens een stuk beter met Willem II.

Vorige week werd er namelijk al gewonnen van NAC Breda in de Brabantse derby en ook zondag pakte de ploeg van Adrie Koster zowaar 3 puntjes: FC Utrecht werd aan de kant geschoven. In de Galgenwaard werd het 0-1 voor de bezoekers.

Een heel spannende wedstrijd was het overigens niet. FC Utrecht bakte er niet zoveel van en Willem II speelde niet meer dan enorm degelijk. Het tempo was laag en beide ploegen maakten niet echt een denderende indruk in de 1e helft. De enige kans kwam vanaf het hoofd van FC Utrecht-aanvaller Bahebeck.

Ook de 2e helft zal niet lang in het geheugen gegrift staan. Het enige hoogtepuntje van die helft kwam er al na minder dan een minuut voetballen: Crowley schoot de enige goal van de wedstrijd binnen.