Willem II mag Isak weer op de blote knieën bedanken na doldwaze zege op Heracles

BSR/SOCCRATES

admin • 23:43, 02-04-2019 / Laatste Update: 13:38, 07-01-2024

Willem II heeft dinsdagavond ternauwernood 3 punten gepakt in Almelo. De Tilburgers stonden dankzij een ontketende Isak met 0-3 voor, maar zagen de thuisclub toch nog terugkomen (2-3). Na een zinderende slotfase stond er uiteindelijk 3-4 voor Willem II op het bord.

Hoewel Heracles Almelo in de 1e helft meer balbezit had, waren de meeste kansen voor de bezoekers. Toch was het allemaal niet echt denderend, tot minuut 41. Alexander Isak rondde een goede Willem II-aanval perfect af en opende zo de score. Het was de 5e wedstrijd op rij dat de 19-jarige Zweed doel trof. Insane!

Spektakel

Na de rust werd het een stuk spectaculairder. Zo verdubbelde Isak de voorsprong in minuut 56 en 7 minuten later bewees het toptalent weer zijn waarde. De Zweed gaf het laatste passje aan Vangelis Pavlidis, die koelbloedig bleef (0-3).

Comeback

Niks leek een Tilburgse zege meer in de weg te staan. Leek! Want eerst was het Brandley Kuwas die verantwoordelijk was voor de aantsluitngstreffer, waarna Joey Konings 9 minuten voor tijd ook een duit in het zakje deed: 2-3.

Weer assist Isak

En zo werd het nog billenknijpen. Heracles ging vol naar voren om de gelijkmaker te zoeken, maar daar profiteerde Willem II juist weer van. In minuut 87 besloot Isak met buitenkantje rechts Marios Vrousai vrij voor de keeper te zetten: goal (2-4).

3-4

De Heraclieden deden vlak voor tijd nog wat terug via Adrian Dalmau, maar ondanks een spannende blessuretijd bleef het bij deze score: 3-4.