Wolfsburg laat weinig over van B-elftal Ajax

admin • 22:02, 03-08-2018 / Laatste Update: 02:07, 05-01-2024

VfL Wolfsburg heeft in de oefenwedstrijd tegen Ajax met grote cijfers gewonnen van de Amsterdammers. De Duitse ploeg won tegen een veredeld B-elftal van Ajax met 0-3.

Er was weinig over van het elftal dat 2 dagen geleden nog makkelijk van Sturm Graz won. Zo kregen nu onder meer Perr Schuurs, Kostas Lamprou en Kaj Sierhuis een basisplaats van Erik ten Hag.

Goals in de 2e helft

Ook van het scorend vermogen of de hechte verdediging van afgelopen wedstrijden was tegen Wolfsburg weinig te zien. In de 1e helft bleef de schade nog beperkt, maar in de 2e helft wist Wolfsburg het net wel te vinden. Na 1 uur spelen maakte Ignacio Camacho de 0-1 voor de bezoekers. Iets meer dan 5 minuten later maakte Daniel Ginczek de 0-2 en in de 79ste minuut maakte Admir Mehmedi de 3e en laatste goal.