WTF! Jong PSV-trainer Dennis Haar schiet bal het veld in en krijgt geel (video’s)

26 oktober 2018

De meest merkwaardige gele kaart van het seizoen lijkt te zijn gegeven, en hij is voor niemand minder dan Jong PSV-trainer Dennis Haar! De coach van de Eindhovense beloften werd in de 1e helft van de wedstrijd tegen FC Dordrecht op de bon geslingerd voor iets heel opmerkelijks.


Terwijl Lennard Daneels PSV kort hiervoor op voorsprong had gezet, probeerden de mannen van Haar een nieuwe aanval op te bouwen. De lange bal werd gehanteerd, maar die bleek buiten het speelveld te werden gespeeld. Althans, dat dacht Haar.

Trainert, wat doet u nu?
Hij probeerde met een megastap uit zijn coachvak de bal aan te nemen. In plaats van het leer dood te liggen, rolde de bal het veld in. Tot ongenoegen van scheidsrechter Clay Ruperti. De Rotterdamse arbiter gaf Haar geel, omdat de bal nog niet buiten het veld zou zijn geweest. Volgens Haar was dat wel zo.

Grensie
De trainer wees naar de grensrechter. Toen Ruperti aangaf dat zijn assistent het met hem eens was, was Haar duidelijk. "Hij zat er net ook al naast!", foeterde hij. Al kreeg hij de kaart niet voor spelbederf, dan was het wel om het 'wegschieten van de bal'.

Gelukkig voor Haar kwam Jong PSV kort na dit moment op 2-0, dankzij miljoenenaankoop Maxi Romero. Het is pas zijn 1e goal in Eindhovense dienst: