Ziyech blij met loting tegen Juventus: ‘Het wordt heel lastig, maar we maken zeker kans’

15 maart 2019

Getty Images

Hakim Ziyech kan zich prima vinden in Juventus als volgende tegenstander van Ajax in de Champions League. De middenvelder is blij dat de Italianen de volgende tegenstander zijn. ook al hebben zij killer Ronaldo natuurlijk op het veld staan.


"Ik hoop altijd op een mooie club, dus met Juventus ben ik zeer tevreden", zegt hij op Ajax.nl. Het wordt een moeilijke klus voor Ajax om de Italiaanse kampioen te verslaan. Toch ziet Ziyech wel kansen. "Het wordt heel lastig natuurlijk. Als we hetzelfde kunnen brengen als we altijd doen op Champions League-avonden, maken we zeker een kans."

Vertrouwen in eigen team
Volgens de man met rugnummer 22 hoeft Ajax niet bang te zijn. "We hebben een heel sterk team. Neem de wedstrijden tegen Real Madrid. Voetballend deden we het goed, maar ook qua mentaliteit waren we gewoon heel sterk. Die combinatie is onze kracht."

Al blijft het altijd oppassen voor een bevlieging van Ronaldo. "Juventus is mer dan Cristiano Ronaldo. Het is echt een collectief. Maar hij is natuurlijk wel het puntje op de i binnen het team. Het is wel een killer."