Zo pak je gratis geld met culthelden Robert Mühren en Henk Veerman

5 augustus 2022 | In samenwerking met TOTO

Pro Shots

De strijd om het kampioenschap in de Eredivisie gaat weer beginnen! Na een korte zomerstop mag Feyenoord gelijk aan de bak. Het treedt zondag in Arnhem aan tegen Vitesse. Ook het gepromoveerde FC Volendam kan de borst nat maken, het Andere Oranje gaat op bezoek bij FC Groningen. Bij Score4 maak je, met het juist voorspellen van de 4 uitslagen kans op 5.000 euro.


En dat allemaal gratis! Wie wil dat nou niet? Om je alvast een beetje op weg te helpen, hebben wij hieronder voor beide wedstrijden een voorbeschouwing geschreven. Als je denkt dat je genoeg weet, kan je onderaan dit artikel (hopelijk) de goede uitslag voorspellen.

Lees ook: Score4 op Sportnieuws.nl: krijgt Ajax nu wel of geen last van Burak Yilmaz?

Vitesse - Feyenoord
Arne Slot kan zich voortaan beter Bob de Bouwer gaan noemen, want de coach moet voor het 2e jaar op rij een heel nieuw elftal in elkaar zetten. Feyenoord zag belangrijke spelers als Luis Sinisterra, Tyrell Malacia en Bryan Linssen vertrekken. Van Cyriel Dessers en Guus Til liepen de huurcontracten af. Daar staat tegenover dat de club ook alweer een heel leger aan nieuwe spelers heeft binnengehaald. Aanwinsten als Quinten Timber, Santiago Giménez, Oussama Idrissi en Javairô Dilrosun moeten gaan proberen het vorige seizoen te overtreffen.

Al wilde dat in de voorbereiding nog niet echt lukken. Recentelijk werd er in eigen huis met 2-1 verloren van de Spaanse grijze muis Osasuna. Er lijkt dus echt nog wel wat werk aan de winkel voor Slot.

Dan Vitesse. Hollywood aan de Rijn is nu even geen geschikte bijnaam lijkt het. Het is daar een stuk rustiger deze zomer. Althans, op de transfermarkt. De Arnhemmers zagen basisspelers als Riechedley Bazoer, Danilo Doekhi en Loïs Openda vertrekken. En wie haal je daar dan voor in de plaats? Juist, Melle Meulensteen en Mohamed Sankoh. We zijn bang dat dit een zwaar jaar gaat worden voor Vites. Maar we laten ons graag verrassen!

FC Groningen - FC Volendam
Bij FC Groningen lijkt alles z'n gangetje te gaan. Nadat nieuwe trainer Frank Wormuth het zinkende schip dat Heracles heette had verlaten, kon hij rustig gaan bouwen aan zijn elftal. In dat elftal zitten opvallend veel spelers met een verleden bij Jong Ajax. Kan Groningen eindelijk weer eens meedoen voor Europees voetbal?

Bij FC Volendam hebben ze een nu al legendarisch spitsenduo rondlopen met Robert Mühren en Henk Veerman. Laatstgenoemde keerde na een halfjaar in Utrecht terug in zijn hometown. Samen met aanwinst Carel Eiting moeten zij ervoor zorgen dat de club uit het vissersdorp ook volgend jaar op het hoogste niveau van Nederland speelt. Kan Volendam gelijk een goede start maken tegen De Trots van het Noorden? Vul snel jouw gratis voorspelling in bij Score4 om kans te maken op die 5.000 euro!