Zwak Vitesse wint in extra tijd van Kozakken Boys en plaatst zich voor de kwartfinale

admin • 21:27, 20-12-2018 / Laatste Update: 19:16, 04-01-2024

In een saaie, moeizame wedstrijd heeft Vitesse zich ten koste van Kozakken Boys geplaatst voor de KNVB Beker. In de 92e minuut zorgde Martin Odegaard ervoor dat er niet verlengt hoefde te worden. De Noor scoorde de 2-1 voor de Arnhemmers.

In de 12e minuut kwam Vitesse op voorsprong. Bero schoot namens de ploeg van Sloetski de 1-0 tegen de touwen. Vitesse geloofde het daarna wel en voetbalde op een zwak tempo verder.

Amper kansen

De wedstrijd kende bijna geen kansen. Na een uur spelen kwam Kozakken Boys op 1-1 door een kopbal van Jakoba. Vanaf toen werd het tegenhouden voor de amateurclub. Vitesse drong aan maar creëerde niks. Tot Martin Odegaard in de 92ste minuut de bal in de hoek plaatste en daarmee een verlenging voorkwam.