2 doelpunten diep in blessuretijd leveren de eerste 2 namen in de volgende ronde van de CL al op

EPA

Martijn Baars • 22:03, 24-11-2020 / Laatste Update: 04:53, 08-01-2024

Chelsea en Sevilla hebben zich dinsdagavond allebei geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League. In Groep E van het miljardenbal wonnen beide ploegen hun wedstrijd diep in blessuretijd.

Olivier Giroud kopte Chelsea in blessuretijd naar een 2-1 zege op Rennes in Frankrijk. Check zijn goal hier. Daarmee waren de Londenaren van trainer Frank Lampard als eerste ploeg dit seizoen zeker van de knock-out-fase.

Goal in 90+5

Sevilla deed het een paar minuutjes later even dunnetjes over. De Spaanse ploeg van onder anderen Luuk de Jong, Oussama Idrissi en Karim Rekik stond bij Krasnodar op 1-1, maar scoorde in de 5e minuut van de blessuretijd de 2-1 via Munir El Haddadi. De oud-speler van FC Barcelona schoot daarmee Sevilla ook naar de volgende ronde.