AC Milan en Sassuolo schieten allebei niks op met gelijkspel

Brian Vesseur • 01:21, 09-04-2018 / Laatste Update: 05:57, 07-01-2024

AC Milan heeft in eigen huis de punten gedeeld met Sassuolo. In San Siro werd het 1-1, terwijl beide ploegen met 0-0 de rust in gingen. Matteo Politano scoorde na 75 minuten de openingstreffer voor Sassuolo, Nikola Kalinic scoorde vlak voor tijd de gelijkmaker.

De Milanezen staan 6e in de Serie A. Stadsgenoot Internazionale staat een plek hoger, maar heeft meteen ook 7 punten meer. Met nog 7 wedstrijden te gaan moet Milan ook nog uitkijken dat het niet zakt, want er zijn nog een paar clubs die ook op de 6e plek willen staan. Die plek geeft namelijk recht op play-offs voor de Europa League.

Gevaar voor degradatie

Sassuolo staat op de 14e plek nu nog veilig, maar kan zomaar na een paar slechte wedstrijden onder de degradatiestreep staan.