AC Milan kan morgen een grote slag slaan na prutspartij van Juventus bij Benevento

Robert Hüsken • 21:01, 28-11-2020 / Laatste Update: 17:29, 13-12-2023

Juventus heeft - zonder Cristiano Ronaldo, maar met Matthijs de Ligt, gelijk gespeeld bij Benevento: 1-1. Een flinke domper voor Andrea Pirlo, want Benevento stond slechts 14de in de Serie A.

Juventus kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Alvaro Morata. Check die goal hieronder:

Vlak voor rust, in de blessuretijd van de eerste helft, maakte Gaetano Letizia de gelijkmaker voor Benevento. Tot dolle vreugde van de doelpuntenmaker en zijn ploeggenoten.

Concurrent AC Milan (8-20) kan morgen bij winst thuis tegen Fiorentina het gat met Juventus (9-17) vergroten tot 6 punten. Internazionale is de nummer 2 met 9 gespeeld en 18 punten.