AC Milan legt concurrent Fiorentina over de knie in aantrekkelijk duel

admin • 23:47, 19-02-2017 / Laatste Update: 06:06, 05-01-2024

AC Milan heeft een belangrijke overwinning op Fiorentina geboekt. Het leuke duel tussen de 2 subtoppers in de Serie A werd al in de eerste helft beslist.

Juraj Kucka zette Milan na 17 minuten spelen op voorsprong. Uit een vrije trap van Jose Sosa kon hij binnenkoppen. Een paar minuten later was het alweer gelijk. Topscorer Nikola Kalinic kon na een slim passje  tussendoor van Federico Chiesa binnentikken. Dat was een goed begin!

Deulofeu

Milan beet na de gelijkmaker van zich af in een lekkere eerste helft en kwam voor de tweede keer op voorsprong. Met een bekeken balletje maakte Gerard Deulofeu zijn eerste doelpunt van het seizoen voor de Rossoneri. Op slag van rust kon Mario Pasalic nog bijna scoren, maar zijn bal kletste tegen de paal.

Het bleef dus bij de 2-1, waardoor Milan uitloopt op La Viola. Het gat tussen de nummers 7 (Milan) en 8 (Fiorentina) bedraagt nu 4 punten.