AC Milan maakt Palermo af, Inter verliest van Crotone

Brian Vesseur • 19:20, 09-04-2017 / Laatste Update: 18:35, 08-01-2024

AC Milan heeft in eigen huis gewonnen van laagvlieger Palermo. De nummer 19 van de Serie A werd met 4-0 afgeslacht. Ondertussen verloor aartsrivaal Internazionale van Crotone, dat ook vecht tegen degradatie.

AC Milan

Milan kwam al na 6 minuten op voorsprong, via Suso. In de 19e minuut was het Suso die de assist gaf, ditmaal was Mario Pasalic de afmaker. Carlos Bacca maakte er voor rust ook nog 3-0 van. Na 70 minuten zorgde Deulofeu voor de eindstand: 4-0.

Internazionale

Inter had duidelijk meer moeite met laagvlieger Crotone. De nummer 18 van de Serie A scoorde 2 goals in 4 minuten (18e en 22e minuut): Diego Falcinelli zorgde voor beide doelpunten. Danilo D'Ambrosio deed nog wat terug voor Inter in de tweede helft: 2-1.

Serie A

Door de overwinning van Milan kruipt het over Inter heen. AC staat nu 6e met 57 punten (uit 31 wedstrijden), Inter heeft er 55.