AFGANG! Bayern SLOOPT Tottenham met 7 goals, mede dankzij een fenomenale Gnabry (video's)

admin • 01:05, 02-10-2019 / Laatste Update: 13:18, 08-01-2024

Bayern München heeft dinsdagavond een fijne overwinning geboekt op Tottenham Hotspur. In Londen waren de Duitsers duidelijk te sterk voor de kwakkelende Engelsen: 2-7.

Het doelpuntrijke duel begon nog met een treffer voor Tottenham. Het was Heung-Min Son die na 12 minuten de ban brak.

(Lees verder onder de video)

Maar lang kon Spurs niet van de voorsprong genieten. 3 minuten later was het raak door Joshua Kimmich. Met een heerlijke poeier zette hij Bayern weer naast de Spurs.

Vlak voor rust deelde Robert Lewandowski nog een steek uit. De Poolse spits zette Jan Vertonghen handig opzij en plukte daar een paar seconden later de vruchten van: 1-2.

Na de thee vielen de doelpunten wederom bij bosjes. In slechts 3 minuten tijd was Serge Gnabry 2 keer trefzeker en maakte zo aan alle onzekerheid een eind. Harry Kane kon slechts vanaf de penaltystip nog wat terugdoen, maar dat was bij lange na niet genoeg.

Zeker niet toen Gnabry zijn hattrick 8 minuten voor tijd voltooide. De 24-jarige Duitser beleefde zo een topavond!

Was het dan nog niet klaar? Nee! De afgang voor Tottenham werd groter en groter. Eerst deed Lewandowski nog een duit in het zakje. De spits heeft nu 56 goals gemaakt in de Champions League, net zoveel als Ruud van Nistelrooy.

Het slotakkoord was echter voor, wie anders dan, Gnabry. Met zijn 4e van de avond zette hij een kroon op zijn en Bayerns werk.