Ai! Sevilla gaat in blessuretijd onderuit bij hekkensluiter Huesca (video)

admin • 23:10, 02-03-2019 / Laatste Update: 19:13, 08-01-2024

Dit gaat wel even pijn doen voor Sevilla en haar fans. De nummer 6, die had kunnen stijgen in La Liga, heeft een pijnlijke nederlaag moeten incasseren door diep in blessuretijd onderuit te gaan tegen Huesca: 2-1. Invaller Luis Avila scoorde in de 8e minuut van de extra tijd de winnende goal.

Huesca was vroeg in de wedstrijd op voorsprong gekomen via Juanpi. Lang bleef het 1-0, maar in de 84e minuut bracht Wissam Ben Yedder uit een penalty Sevilla op 1-1. Promes moest al na een uur naar de kant.

Sevilla blijft door deze nederlaag steken op de 6e plaats, met 3 punten minder dan Alavés dat de 4e plek in handen heeft. De verrassend sterk presterende ploeg van trainer Abelardo won met 2-1 bij degradatiekandidaat Villarreal. De top 4 in Spanje plaatst zich voor de Champions League.