Alavés na verlies net geen koploper in Spaanse competitie

Pro Shots / Pressinphoto

admin • 00:12, 01-10-2018 / Laatste Update: 19:00, 05-01-2024

Deportivo Alavés lukte het niet zich naast FC Barcelona en Real Madrid bovenaan de Spaanse ranglijst te nestelen. De Baskische club verloor bij Levante met 2-1 en blijft daardoor met 11 punten op de 5e plek staan.

Bij winst was de club van oud-Feyenoorder John Guidetti net als Barcelona en Real op 14 punten gekomen. Alavés begon nog wel goed in Valencia. Rubén Sobrino zette de bezoekers al na 5 minuten op voorsprong. Levante herstelde zich echter nog voor rust. Jason en Toño scoorden voor de thuisploeg. In de 2e helft scoorden beide ploegen niet meer

Deportivo Alavés verloor de 1e speelronde van FC Barcelona, maar won daarna 3 keer en speelde 2 keer gelijk. Zaterdag ontvangt de ploeg Real Madrid.