Amrabat wint van Schöne in de Serie A

Brian Vesseur • 21:20, 12-01-2020 / Laatste Update: 14:48, 08-01-2024

Hellas Verona was zondagavond te sterk voor het Genoa van Lasse Schöne. Het werd 2-1. Genoa komt steeds dieper in de degradatieproblemen. Sofyan Amrabat speelde bijna de hele wedstrijd mee namens Verona.

De wedstrijd begon een kwartier later omdat de lijnen bij het strafschopgebied volgens arbiter Maurizio Mariani niet recht waren. Toen het duel eenmaal begonnen duurde het lang voordat de eerste goal viel. Antonio Sanabria bracht Genoa verrassend op voorsprong.

10 minuten na de rust kwam Hellas Verona terug in de wedstrijd: Valerio Verre schoot raak vanaf de stip. Lasse Schöne was toen al gewisseld. Mattia Zaccagni scoorde in de 65e minuut het winnende doelpunt.

Stand

Door de zege komt Verona op de achtste plaats. Genoa staat achttiende, net onder de degradatiestreep.