Ancelotti woest om ‘bouwput’ in kleedkamers Napoli: ‘Hier zijn geen woorden voor’

12 september 2019

SCC Napoli

Carlo Ancelotti is woest op de gemeente Napels. Napoli speelt zaterdag de 1e thuiswedstrijd van het seizoen, maar de kleedkamers van Stadio San Paolo lijken momenteel meer op een bouwput. 


Het bijna 60 jaar oude stadion, eigendom van de gemeente, heeft deze zomer een flinke renovatie ondergaan en de werkzaamheden zijn iets uitgelopen. 

Boze trainer
,,Hier zijn geen woorden voor", zegt Ancelotti in een verklaring op de website van Napoli. ,,Je kan in 2 maanden een huis bouwen, maar het lukt deze mensen zelfs niet om in die tijd kleedkamers te renoveren. Waar moeten we ons omkleden voor de wedstrijden tegen Sampdoria en Liverpool?” Om de woorden van Ancelotti kracht bij te zetten, publiceerde Napoli ook een filmpje waarin te zien is hoe de situatie in de kleedkamers is. Overal staan stellages en blikken verf, stopcontacten hangen los in de muur en de wasbakken ontbreken nog.

Official SSC Napoli on Twitter

Queste le condizioni degli spogliatoi del Napoli dello stadio San Paolo, a 70 ore da #NapoliSampdoria, che hanno scatenato la reazione di @MrAncelotti contro Regione, Comune e Commissari. https://t.co/YAROtscwIh