Anderlecht wint bij Oostende en doet goed zaken in play-offs

admin • 22:37, 16-04-2017 / Laatste Update: 23:46, 05-01-2024

Anderlecht is lekker op dreef in de Belgische competitie. De Brusselse club heeft de 3e wedstrijd in de play-offs v met 0-1 gewonnen bij Oostende. De Algerijn Sofiane Hanni maakte vlak na rust de enige treffer.

Ze kwamen nog wel goed weg bij Anderlecht. Diep in de blessuretijd van de 1e helft stopte Anderlecht-doelman Frank Boeckx namelijk een strafschop.

Europa League

Aanstaande donderdag spelen de Belgen in de kwartfinale van de Europa League tegen Manchester United speelt, viel Bram Nuytinck vlak voor tijd in. De 1e wedstrijd tegen de Engelsen werd in Brussel 1-1.

Club Brugge

De 33-voudig kampioen staat in de play-offs om het kampioenschap 7 punten voor op Club Brugge. De ploeg van Nederlanders Ricardo van Rhijn, Stefano Denswil, Lex Immers en Ruud Vormer speelt maandag nog tegen Zulte Waregem.