Arias maakt 1e goal voor Atlético bij winst op Huesca (video's)

admin • 21:45, 19-01-2019 / Laatste Update: 17:59, 05-01-2024

Atlético Madrid heeft zich in de dichte mist hersteld van de verrassende uitschakeling in het Spaanse bekertoernooi, afgelopen woensdag tegen FC Girona. Het team van trainer Diego Simeone won zaterdagavond in de competitie namelijk wel. De uitwedstrijd tegen SD Huesca, dat op de laatste plaats staat in La Liga, eindigde in 0-3.

Oud-PSV'er Santiago Arias zorgde in de 52ste minuut op aangeven van Antoine Griezmann voor de 2e goal. De Colombiaanse rechtsback had nog niet gescoord voor zijn nieuwe werkgever. Het 1e doelpunt kwam voor rust op naam van de andere vleugelverdediger, Lucas Hernández. Koke bepaalde in de 71e minuut de eindstand op 0-3.

2e in Spanje

Atlético blijft 2e in de stand en verkleinde de achterstand op koploper FC Barcelona, dat zondag nog speelt, tot 2 punten. Real Madrid won eerder op zaterdag van Sevilla (2-0) en heeft als nummer drie 5 punten minder dan Atlético.