Arsenal lijkt de weg kwijt en verliest van Bournemouth

Brian Vesseur • 17:21, 14-01-2018 / Laatste Update: 22:25, 07-01-2024

In het nieuwe jaar wist Arsenal nog niet te winnen. The Gunners verloren in de League Cup van Nottingham Forest (4-2) en speelden in de competitie alleen nog maar gelijk. Zondagmiddag verloor Arsenal zelfs de eerste competitiewedstrijd van 2018. Bournemouth was in eigen huis met 2-1 te sterk.

Arsenal kwam in het Vitality Stadium nog wel op voorsprong. Door een pass met enorm veel gevoel bereikt Alex Iwobi rechtsback Hector Bellerin. De snelle Spanjaard was op dat moment al voorbij de verdediging en stormde op het doel af. Keeper Asmir Begovic zat nog even aan de bal, maar kon hem niet meer uit het doel houden.

Score omdraaien

Vervolgens draaide Bournemouth binnen de kortste keren de achterstand om in een voorsprong. Callum Wilson tikte in de 70e minuut een voorzet van Ryan Fraser binnen. 4 minuten later scoorde Jordan Ibe zijn eerste doelpunt namens Bournemouth.