🎥 | Arsenal loopt tegen zure nederlaag aan tegen laagvlieger

admin • 20:07, 20-06-2020 / Laatste Update: 04:00, 07-01-2024

Sinds de Premier League weer is herstart draait het nog niet lekker bij Arsenal. De 1e wedstrijd werd verloren van Manchester City (3-0) en de 'revanche' tegen Brighton verliep al niet veel beter: 2-1. Behalve dat Arsenal in de blessuretijd een punt uit handen gaf, verloor het ook nog doelman Bernd Leno door en zware blessure.

Nicolas Pépé zorgde nog wel voor een voorsprong in de 68e minuut. Heel lang konden de bezoekers niet van de voorsprong genieten. In de 75 minuut werd het 1-1 door Lewis Dunk. Zo leken ze nog een puntje uit het vuur te slepen tegen Brighton, maar daar dacht Neal Maupay anders over. In de 95e minuut zorgde hij voor de 2-1! Zo pakt de nummer 15 van de competitie de volle buit en staat Arsenal nu 9e.

Blessure Leno

In de 1e helft viel doelman Bernd Leno geblesseerd uit. Hij kwam helemaal verkeerd terecht en leek een zware knieblessure op te lopen, waar hij Maupay de schuld van gaf.

Neil Maupay:

🗣️ “Arsenal players need to learn humility. They were talking so much when they were 0-1 up and they ended up losing the game” pic.twitter.com/Zk0wU2jf4T