Arsenal zakt verder moeras in tegen Pröpper en co

Getty

admin • 00:08, 06-12-2019 / Laatste Update: 16:39, 08-01-2024

Freddie Ljungberg bakt er voorlopig nog niet veel van bij Arsenal. Na de 2-2 tegen Norwich City verloor zijn ploeg donderdag thuis met 1-2 van Brighton & Hove Albion, dat als 16e aan de wedstrijd begon. Davy Pröpper speelde de hele wedstrijd op het middenveld.

Unai Emery werd een week geleden ontslagen en van een 'Ljungberg-effect' is zeker geen sprake. Tegen Brighton scoorde verdediger Adam Webster na 36 minuten, waarna Arsenal pas na rust wat terug kon doen. De 1-1 van Alexandre Lacazette zorgde in elk geval voor wat spanning. In de 80e minuut maakte Neal Maupay het echter af voor de bezoekers.

Arsenal blijft door de zeperd 10e in de Premier League. De club uit Londen won sinds 23 oktober al niet meer in welke competitie dan ook. Brighton springt mooi omhoog, van 16 naar 13.