AS Roma geeft voorsprong weg tegen Chievo

admin • 17:04, 16-09-2018 / Laatste Update: 18:33, 07-01-2024

AS Roma, met Rick Karsdorp en Justin Kluivert als invallers, heeft punten laten liggen tegen Chievo. De Romeinen gaven een 2-0-voorsprong weg. Een laat doelpunt van Mariusz Stepinski bezorgde Chievo Verona alsnog een puntje: 2-2.

Door het gelijkspel komt Chievo op een puntentotaal van -1. De ploeg uit Verona kreeg afgelopen week 3 strafpunten vanwege gekloot met de boekhouding. Chievo had op dat moment pas 1 punt.

Lichtpuntje

Roma stond bij rust nog met 2-0 voor dankzij goals van Stephan El Shaarawy en Bryan Cristante. De Sloveen Valter Birsa schoot in de 52e minuut de 2-1 tegen de touwen. Karsdorp mocht in de 69e minuut het veld betreden, Kluivert kwam 12 minuten later binnen de lijnen. Kort na zijn komst schoot Stepinski de gelijkmaker binnen wat voor Chievo een klein lichtpuntje na een moeilijke week betekende.