AS Roma met invaller Kluivert pijnlijk onderuit tegen SPAL

Sjors Tanis • 19:00, 20-10-2018 / Laatste Update: 18:58, 13-12-2023

AS Roma moest in de 9e speelronde van de Serie A een pijnlijke nederlaag incasseren. SPAL, de nummer 14, was in Rome met 0-2 te sterk. Daar kon invaller Justin Kluivert niets aan veranderen.

Het wisselvallig presterende Roma stond voorafgaand aan dit duel op de 6e plaats met 14 punten. Op papier zou het in eigen huis SPAL aan moeten kunnen. Dat bleek echter niet het geval.

Kluivert in het veld bij 0-2

Andrea Petagna zette de bezoekers via de strafschopstip na 38 minuten op voorsprong. Kort na rust verdubbelde Kevin Bonifazi de marge. Justin Kluivert kwam kort na de 0-2 het veld in als vervanger van Bryan Cristante. De jonge Nederlander kon zijn ploeg echter ook niet helpen. Door de nederlaag zakt AS Roma weg in de middenmoot van de Serie A. Dinsdag zullen Kluivert en co in de Champions League aantreden tegen CSKA Moskou.