AS Roma, Lazio en Napoli winnen allemaal in de Serie A

afp

admin • 18:28, 15-01-2017 / Laatste Update: 13:26, 12-12-2023

AS Roma heeft zondag in de Serie A een krappe zege geboekt. De nummer 2 van de ranglijst won met 1-0 bij middenmoter Udinese. De Belg Radja Nainggolan maakte in de 12e minuut het doelpunt. De assist kwam van Kevin Strootman. 6 minuten later miste ploeggenoot Edin Dzeko een strafschop. Udinese kon daarna niet profiteren van die misser.

Napoli handhaafde zich op de derde plek dankzij een zege op eigen veld tegen hekkensluiter Pescara (3-1). Lorenzo Tonelli, Marek Hamsik en Dries Mertens brachten kort na de rust de treffers voor de thuisclub op hun naam.

Juventus

Koploper Juventus speelt zondagavond de uitwedstrijd tegen Fiorentina. Met een zege blijft de voorsprong op AS Roma vier punten. De titelhouder moet bovendien nog een wedstrijd inhalen.