Atalanta, met De Roon en Hateboer 90 minuten op het veld, pakt 5e plek in Serie A

Martijn Baars • 16:52, 31-03-2019 / Laatste Update: 11:21, 15-01-2024

Atalanta blijft in de Serie A goed meedoen in de strijd om Europees voetbal. De ploeg van de Nederlandse internationals Marten de Roon en Hans Hateboer won met 3-1 bij middenmoter Parma.

De thuisclub kwam dankzij een treffer van Gervinho vroeg op voorsprong. Mario Pasalic zorgde in de 24e minuut voor de gelijkmaker namens Atalanta. Duvan Zapata besliste het duel in de slotfase met 2 doelpunten. De Colombiaanse aanvaller bracht zijn competitietotaal op 19 goals, waarvan 13 in uitwedstrijden.

90 minuten lang

De Roon en Hateboer speelden in Parma de hele wedstrijd. Atalanta klimt voorlopig naar de 5e plaats op de ranglijst.