Atalanta trapt niet nog een keer in Lazio-val na 3-0 voorsprong

Martijn Baars • 00:41, 01-10-2020 / Laatste Update: 20:41, 08-01-2024

Vorig jaar was Lazio-Atalanta 1 van de leukste wedstrijden van het seizoen. Atalanta kwam in Rome 3-0 voor, maar zag Lazio een sicke comeback maken en in de blessuretijd de 3-3 scoren. Woensdagavond was het weer Lazio-Atalanta en weer was het genieten.

Atalanta domineerde in de eerste helft (net zoals vorig jaar). Ook nu stond het met rust 0-3. De 0-1 was een assist van Hateboer en een goal van Robin Gosens. Maar de mooiste goal kwam toch echt op naam van Hateboer zelf, die de 2-0 keihard binnenpoeierde! De 0-3 was het 'minst' bijzonder.

Comeback duurt 3 minuten

Na rust dacht Lazio heel even aan een comeback. Via Felipe Caicedo werd het al snel 1-3 en dus kreeg Atalanta weer de nachtmerrie van vorig jaar voorgeschoteld. Gelukkig voor de ploeg waar zo veel Nederlanders spelers, schrokken ze op tijd wakker uit die nachtmerrie. Aanvoerder Papu Gomez scoorde 3 minuten na de 1-3 ook meteen de 1-4.

Gele kaarten

En daarmee was de wedstrijd echt gedaan. Lazio-spelers gingen uit frustratie nog een beetje schoppen, wat resulteerde in 8 gele kaarten totaal.