🎥 | Atalanta wint in heerlijke topper van Napoli! Check hier alle doelpunten

Eimert Pruis • 23:38, 04-12-2021 / Laatste Update: 23:40, 11-12-2023

Atalanta heeft de topper bij Napoli gewonnen. In een heerlijke wedstrijd stond de club uit Bergamo met 2-1 achter in de 2e helft, maar draaide de score toch nog om in het voordeel van Atalanta: 2-3.

Ruslan Malinovsky zorgde met een lekkere knal voor de 0-1. Net voor rust maakte Piotr Zielinski gelijk. Na rust was het tijd voor het tongdansje van Dries Mertens. De Belg prikte er weer eentje in en zorgde voor de 2-1.

Demiral wordt gek als hij scoort

Daarmee was de heerlijke topper nog niet over. Verdediger Merih Demiral schoot raak als een volleerde aanvaller en een paar minuten later was het zelfs 2-3 via Remo Freuler.

Bij de winnaar speelde Marten de Roon de hele wedstrijd. Hans Hateboer deed de hele 2e helft mee, en Teun Koopmeiners bleef op de bank zitten.