Atléti wint eindelijk weer eens

ProShots

admin • 19:14, 07-01-2017 / Laatste Update: 17:09, 07-01-2024

Atlético Madrid verzoop voor de winterstop behoorlijk in de Primera Division. De mannen van Diego Simeone zijn de pauze echter prima uitgekomen. Uit bij Eibar won rood-wit met 0-2.

Atléti probeert al jaren van de almachtige top 2 (Barcelona-Real Madrid) een top 3 te maken en in 2014 werd het zelfs kampioen. Dit jaar raakt de absolute top langzaam uit zicht. Tegen Eibar ging het in de 1e helft stroef: geen enkel schot op goal.

Griezmann!

Pas na rust kwam de boel op gang. Filipe Luís zette na 55 minuten voor, Saúl Ñiguez kopte binnen. Daarna kwam zelfs Antoine Griezmann tot scoren. De Franse spits had al 843(!) minuten niet gescoord in Spanje, maar rondde goed voorbereidend werk van Kevin Gameiro af voor de 0-2.

Atléti is nu 4e met 31 uit 17 en heeft nog 3 punten achterstand op de nummer 2 Barcelona. Dat moet echter nog een wedstrijd spelen.