Atlético buigt nog voor rust achterstand om tegen Monaco en wint openingsduel (video)

admin • 01:26, 19-09-2018 / Laatste Update: 13:24, 08-01-2024

Atlético Madrid is de Champions League begonnen met een 1-2 overwinning op AS Monaco. Na een vermakelijke 2de helft, waarin de drie doelpunten vielen, zakte de wedstrijd na de rust als een pudding in elkaar.

Logisch gevolg

Atlético drukte de Monegasken meteen in het defensief. Na 3 minuten leek Griezmann de score te openen, maar het doelpunt werd afgekeurd nadat Giménez de bal met een duw had veroverd. Ondanks dat Monaco de hele 1ste helft achter de feiten aan liep kwam het wel op voorsprong via Samuel Grandsir. Volledig tegen de logica van het spel in. De gelijkmaker van Diego Costa was verdiend, de 1-2 van Giménez niet meer dan logisch.

Slordig

De 2de helft was een stuk kleurlozer. De slechte passes en combinaties waren niet bij te houden. Monaco bracht bijzonder weinig, waardoor de Madrilenen ook rustig gingen spelen hoewel er slechts een 1-2 voorsprong op het bord stond. In de slotfase kwam Monaco nog 2 keer akelig dicht bij een gelijkmaker. Scoren lukte echter niet meer.