Atletico kruipt na winst op Sevilla dichter naar derde plaats (video)

admin • 19:08, 19-03-2017 / Laatste Update: 09:53, 12-12-2023

Atlético Madrid heeft het belangrijke duel tegen nummer drie Sevilla ruim gewonnen. De nummer vier van de Primera Division was Sevilla met 3-1 de baas en verkleint de achterstand tot twee punten.

Sevilla is de laatste weken de goede vorm kwijt. De vorige twee competitiewedstrijden wist de club ook al niet te winnen. Zowel tegen Deportivo Alavés als Leganés werd het 1-1. Sevilla werd daarnaast afgelopen week door Leicester City uitgeschakeld in de achtste finales van de Champions League.

Diego Godin opende in de 37e minuut met een kopbal de score. De Franse aanvaller Antoine Griezmann verdubbelde na een uur spelen de voorsprong. Het derde doelpunt kwam in de 77e minuut op naam van Koke. Sevilla scoorde in de slotfase via Joaquin Correa tegen.

Achterstand

Atlético, dat in de kwartfinale van de Champions League de volgende opponent van Leicester City is, heeft vijf punten minder dan FC Barcelona. De nummer twee komt later op zondag in actie tegen Valencia. De achterstand op koploper en stadsgenoot Real Madrid is tien punten en De Koninklijke heeft ook nog een wedstrijd tegoed.