Atlético verslaat Gijon dankzij hattrick Gameiro in 5 minuten (video's)

Ziggo Sport

Martijn Baars • 15:49, 18-02-2017 / Laatste Update: 06:03, 05-01-2024

Kevin Gameiro is misschien wel de snelste hattrick-maker in de historie van het Spaanse voetbal. De Fransman scoorde tussen de 80e en 85e minuut 3 keer en zorgde daarmee voor de ruime 1-4 zege van Atlético Madrid bij Sporting Gijon. David Villa had in 2006 ook 5 minuten nodig voor zijn hattrick tijdens Valencia-Bilbao.

Razendsnelle goals

Het was, ook zonder de hattrick, al een heerlijke wedstrijd om naar te kijken. De eerste helft was nog zonder goals, maar binnen 3 minuten na rust stond het 1-1. Yannick Fereira-Carrasco scoorde binnen 13 seconden na de aftrap en zag Sergio Alvarez Gijon 3 minuten later alweer de gelijkmaker scoren: 1-1.

2 afgekeurde goals

Vervolgens was Atlético veel beter dan de thuisclub. Antoine Griezmann scoorde 2 keer, maar werd beide keren teruggefloten wegens buitenspel. De eerste was onterecht, de tweede was op het randje.

Daarna was het de beurt aan Gameiro. Binnen 4 minuten een hattrick, dat doet niemand hem na!