B-elftal van Liverpool verslaat stadsgenoot Everton met minimale cijfers

AP

Brian Vesseur • 20:10, 05-01-2020 / Laatste Update: 03:35, 07-01-2024

1 goal voor Liverpool bleek genoeg om door te bekeren in de FA Cup. Stadsgenoot Everton werd met 1-0 verslagen. Liverpool-trainer Jürgen Klopp stelde vooral talenten uit de eigen jeugd op. Door de zege staan ze nu in de 4e ronde van de FA Cup.

James Milner stond wel aan de aftrap, maar hij viel na 9 minuten uit met een blessure. Everton, dat wel in de sterkste formatie aantrad, kreeg de meeste kansen in de eerste helft. De bezoekers verzuimden de trekker over te halen. Zelfs van dichtbij kregen Dominic Calvert-Lewin en Mason Holgate de bal niet langs doelman Adrian.

Jones

Zonder de ervaren krachten moesten de jonkies het laten zien. En dat gebeurde ook. Curtis Jones krulde de bal fraai via de onderkant van de lat tegen de touwen: 1-0. Hij liet international Jordan Pickford kansloos en kroonde zich tot matchwinner.

Check hier het prachtige doelpunt van de 18-jarige Jones.