Babel en Lens weten - ondanks rood en strafschop - niet te winnen met Besiktas

Photo News

Brian Vesseur • 21:27, 17-11-2017 / Laatste Update: 17:20, 07-01-2024

Besiktas heeft in eigen huis gelijkgespeeld tegen subtopper Akhisarspor. De landskampioen van Turkije bleef steken op 0-0. Jeremain Lens begon in de basis bij Besiktas, maar werd in de rust gewisseld. Ryan Babel viel na 65 minuten in. Marvin Emnes speelde een uur namens Akhisarspor.

Besiktas heeft in de thuiswedstrijd tegen subtopper Akhisarspor niet kunnen winnen. De landskampioen bleef steken op 0-0. Daardoor kan koploper Galatasaray bij winst in de uitwedstrijd zaterdag tegen tegen nummer twee Basaksehir een gat van zeven punten slaan met de titelhouder, die voorlopig derde staat.

Quaresma

Ricardo Quaresma miste namens Besiktas in de beginfase een strafschop. De bezoekers moesten vanaf de 79ste minuut verder met tien man na de tweede gele kaart voor Paulo Henrique (ex-sc Heerenveen). Besiktas kon echter niet profiteren van de numerieke meerderheid.