Babel scoort zijn eerste Fulham-doelpunt, maar verliest wel van West Ham

Brian Vesseur • 23:56, 22-02-2019 / Laatste Update: 10:52, 07-01-2024

Fulham verloor vrijdagavond met 3-1 op bezoek bij West Ham United. Ryan Babel wist wel zijn eerste doelpunt te maken voor zijn nieuwe club. De Nederlander bracht zijn ploeg op voorsprong in de Londense derby.

Babel maakte als in de derde minuut de 1-0 voor Fulham, dat voorlaatste staat in de Premier league en al sinds 29 december niet meer heeft gewonnen. Het was voor Babel zijn eerste doelpunt in de Premier League sinds 6 december 2010. Toen scoorde hij voor Liverpool tegen Aston Villa. Dat is precies 3000 dagen geleden.

Doelpuntenmakes

Nog voor rust stond West Ham United op voorsprong dankzij doelpunten van Javier Hernández en Issa Diop. In blessuretijd besliste Michail Antonio het duel met de 3-1.

Deulofey

Watford haalde uit bij Cardiff City: 1-5. Gerard Deulofeu was de grote man met de eerste 3 treffers en een assist op Troy Deeney. In blessuretijd maakte Deeney ook nog de vijfde goal voor Watford, waar Daryl Janmaat de hele wedstrijd speelde. Sol Bamba scoorde voor Cardiff. Het was de eerste keer dat Watford een hattrick maakte in de Premier League.