Bacca is de Suarez van Milan met heerlijke hattrick

admin • 22:14, 21-08-2016 / Laatste Update: 21:17, 08-01-2024

Carlos Bacca heeft AC Milan een lekkere start van het nieuwe seizoen in de Serie A bezorgd. De Colombiaan maakte zondag 3 doelpunten in het thuisduel met Torino (3-2).

Beautiful goal from Milan. Bacca 1-0 😍 pic.twitter.com/iPdpwQfT8i

— QnF (@Abs_Mu) 21 augustus 2016

Pingel

Voor Torino maakte Andrea Belotti gelijk (1-1). De treffer van Daniele Baselli in de slotminuut leek te laat te komen voor een echt slotoffensief. Toch kreeg Torino nog een strafschop in de 4e minuut van de blessuretijd. Doelman Gianluigi Donnarumma keerde de inzet van Belotti.

Juve

Kampioen Juventus won zaterdag al van Fiorentina (2-1). De winnende treffer kwam van Gonzalo Higuain, deze zomer voor ruim 90 miljoen euro overgekomen van Napoli. AS Roma won overtuigend van Udinese (4-0). Kevin Strootman was de aanvoerder van de club uit de hoofdstad.

Luis Suarez knalde er gisteren 3 tegen de touwen voor Barcelona tegen Real Betis. Emes Ünal deed het zondag voor FC Twente.