Back at it! Deze 2 spelers geven Erik ten Hag een boost tegen Bayern München

19 september 2023

Getty Images

Het Manchester United van Erik ten Hag staat woensdagavond tegenover Bayern München. De ploeg laat in de Premier League te wensen over, maar in Duitsland kan Manchester United mogelijk wél presteren in de Champions League. 2 spelers kunnen Ten Hag mogelijk versterken tegen Bayern: Mason Mount en Raphael Varane zijn dinsdagochtend op het trainingsveld gespot.


UPDATE: Ondanks dat Mount en Varane op het trainingsveld stonden, reizen zij niet mee af naar Duitsland. Ook Harry Maguire is er niet bij.

Lees ook: Erik ten Hag onzeker over terugkeer Antony: ‘Ik heb GEEN idee’

Mount kreeg in augustus last van een hamstringblessure in een verloren wedstrijd tegen Tottenham (2-0) en zit sindsdien op de bank. De Franse Varane heeft al 2 competitieduels gemist na een stootje tegen Nottingham Forest (3-2 voor United).

Kane in München
In Duitsland wacht de aanvoerder van het Engelse elftal op de ploeg van Ten Hag. Harry Kane, die zijn eerste seizoen speelt voor Bayern, gaat het Ten Hag zeker niet makkelijk maken. The Red Devils zijn al langere tijd uit vorm. Het is nog niet bekend of Mount en Varane woensdag opgesteld zullen worden.