Bale scoort en redt daarmee slechts een puntje voor Wales tegen Georgië

admin • 22:24, 09-10-2016 / Laatste Update: 06:42, 08-01-2024

Wales heeft zondagavond dure punten laten liggen in de WK-kwalificatie. In het Cardiff City Stadium werd in groep D verrassend gelijkgespeeld tegen Georgië: 1-1.

Vedette Gareth Bale zette het thuisland in de 10e minuut op voorsprong en nam Wales daarna bij de hand. Bijna prikte de sterspeler weer, maar zijn vrije trap ging net over. Een kwartier na rust maakte Georgië verrassend de gelijkmaker via Tornike Okriashvili. Bij die goal bleef het ook en daardoor deelden de landen de punten.

1e punt Georgië

Voor Wales is het een duur gelijkspel. De ploeg stond aan kop in de groep en heeft nu 5 punten uit 3 wedstrijden. Georgië pakte het 1e puntje van de kwalificatie. Servië en Oostenrijk spelen om 20.45 uur tegen elkaar. Zij hebben ook allebei 4 punten. Ierland heeft ook 4 punten en gaat om 20.45 uur op bezoek in Moldavië.