Bale trouwt voorlopig niet met jeugdliefde vanwege chaos in haar familie

24 juli 2018

Getty Images

Het moest de zomer worden van Gareth Bale. Niet in voetballend opzicht, maar in romantisch. De 29-jarige Welshman zou in het liefdesbootje stappen met zijn jeugdliefde Emma Rhys-Jones, maar dat gaat niet door. Volgens The Sun komt dat doordat de vrouw nog heel wat familieproblemen heeft.


De vader van Rhys-Jones (Martin) heeft er namelijk een gevangenisstraf van twee jaar op zitten, vanwege betrokkenheid bij een internationale fraudezaak. Daar zou zo'n 2 miljoen pond mee betrokken zijn. Emma heeft voor het huwelijk plaatsvindt tijd nodig om de band te herstellen.

Eerst alles oplossen, dan ja woord
Een familielid van een van de beiden gaf een verklaring af aan The Sun. "Er spelen momenteel ontzettend veel dingen binnen de familie", weet de bron. "En voordat ze elkaar het jawoord geven, willen ze er zeker van zijn dat alle problemen zijn opgelost. Ze zijn nog steeds ontzettend verliefd, maar hebben een aantal tegenslagen moeten doorstaan."

Daarnaast had Emma nóg een terugslag te verwerken dit jaar. Haar zwager, echtgenoot van haar zus, pleegde zelfmoord. En dat terwijl de kinderen onder toezicht werden gehouden van de Sociale Dienst.

Gareth en Emma zouden hebben besloten het huwelijk te verplaatsen naar de zomer van volgend jaar.