BAM! Cristiano Ronaldo prikt na 3 wedstrijden zonder goals direct 2 keer (video's)

Sjors Tanis • 18:25, 16-09-2018 / Laatste Update: 09:54, 05-01-2024

Cristiano Ronaldo heeft zijn 1e doelpunt voor Juventus dan eindelijk gemaakt. In de 4e competitiewedstrijd was het tegen Sassuolo na 50 minuten ein-de-lijk raak voor Ronaldo, die dus al 3 wedstrijden moest wachten op zijn 1e treffer voor 'Juve'.

Een kwartier later maakte Ronaldo direct zijn 2e treffer door Juventus op eigen veld op 2-0 te zetten. Daar bleef het bij voor Ronaldo, die zag dat zijn ploeg in het restant van het duel nog in de problemen kwam.

Spugende Douglas Costa?

Khouma Babacar bracht Sassuolo in blessuretijd nog op 2-1, waarna Juventus-invaller Douglas Costa zich van zijn slechtste kant liet zien. Na een 1e gele kaart vlak vóór de 2-1, kreeg hij diep in blessuretijd zijn 2e gele kaart na het vermoedelijk spugen van een tegenstander. Maar Ronaldo en co trokken ook met 10 spelers de zege over de streep.