Bankzitter Memphis ziet Lyon voorsprong weggeven

BSR Agency

admin • 20:20, 09-03-2019 / Laatste Update: 15:18, 07-01-2024

Zonder Memphis Depay heeft Olympique Lyon op bezoek bij Strasbourg met 2-2 gelijkgespeeld. Kenny Tete deed heel de wedstrijd mee bij de bezoekers.

Lyon gaf met een B-team een met 2-0 opgebouwde zege uit handen. Memphis zag vanaf de bank toe hoe Moussa Dembélé binnen 3 minuten de score had geopend en die marge 7 minuten na rust vanaf de stip verdubbelde.

Gelijk

Binnen 1 minuut gaf de formatie uit Lyon die voorsprong volledig weg. Ludovic Ajorque vond 2 keer het net en bepaalde de eindstand op 2-2.

Champions League

Depay krijgt rust voor de return van de 8e finale van de Champions League tegen Barcelona.

Niet Super(-subs)

Memphis bleef ook na de gelijkmaker op de bank en kwam niet meer in actie. Aanvoerder Nabil Fekir en Bertrand Traoré begonnen ook op de bank, maar zij kwamen in het laatste kwartier alsnog in het veld. Ook deze aanvallers konden Lyon niet meer aan de winst helpen.