Barça en Sevilla laten punten liggen in titelstrijd

EPA

Brian Vesseur • 19:40, 29-01-2017 / Laatste Update: 13:25, 12-12-2023

Sevilla heeft niet geprofiteerd van het puntenverlies van FC Barcelona tegen Real Betis (1-1). Het elftal van trainer Jorge Sampaoli verloor met 3-1 bij Espanyol, en liet zo de kans liggen om de tweede plaats in handen te nemen.

Voor Sevilla was het de vierde nederlaag in de competitie dit seizoen. Al vanaf de tweede minuut stond de ploeg met een man minder na een rode kaart van Nicolas Pareja. Jose Antonio Reyes, die in de zomer overkwam van Sevilla, benutte de strafschop voor Espanyol.

Jovetic

Stevan Jovetic bracht het tiental van Sevilla nog wel langszij. Kort voor rust kwam Espanyol via Marc Navarro opnieuw op voorsprong. Gerard Moreno kopte in de 71e minuut de 3-1 binnen. Espanyol verstevigde dankzij de zege de positie in de middenmoot van La Liga.