Barça geeft pas na een uur gas maar wint alsnog met grote cijfers bij Betis (video)

Bart van der Wijst • 23:38, 21-01-2018 / Laatste Update: 20:07, 05-01-2024

Barcelona heeft zondagavond met ruime cijfers weten te winnen van Real Betis. Waar het 357 dagen geleden bleef steken op een gelijkspel in Estadio Benito Villamarín, ging het nu hard. Het werd 0-5. Overigens stond het na 55 minuten spelen nog 0-0, daarna zette de uitploeg even aan.

De Kroatische middenvelder Ivan Rakitic bracht Barcelona na een uur spelen op voorsprong in Sevilla. Een half uurtje later stond de teller op 5.

Het heeft een klein uur geduurd, maar daar is de voorsprong voor Barcelona. Rakitic doet het helemaal zelf en schuift binnen. #BETBAR 0⃣ - 1⃣ pic.twitter.com/XpLWQr5og4

— Ziggo Sport (@ZiggoSport) 21 januari 2018

Golasos na golasos

Vier minuten later verdubbelde Lionel Messi de score namens de Catalanen. Luis Suárez maakte er even later ook nog 0-3 van met een fraaie volley. Het was voor de Uruguyaanse spits alweer zijn 7de competitiewedstrijd op rij waarin hij scoorde. Met een sublieme treffer in de 80ste minuut zorgde Messi voor de 0-4. Het was voor de Argentijn zijn 19de treffer in La Liga dit seizoen. Suárez maakte er in de 90ste minuut op aangeven van Messi ook nog 0-5 van.

De verdediging van Betis kan Messi niet stoppen! Heerlijke actie en rustig afgemaakt voor zijn tweede ✌ #BETBAR pic.twitter.com/N4fErPQI2J