Bayern maakt pas in 2e helft het verschil tegen brutaal Ingolstadt

admin • 19:39, 17-09-2016 / Laatste Update: 22:29, 07-01-2024

Ook de 3e pot van het seizoen heeft Bayern München winnend afgesloten. Tegenstander Ingolstadt bood dapper tegenstand, maar werd na een 1-1 ruststand toch met 3-1 verslagen. De van een blessure teruggekeerde Arjen Robben bleef de hele wedstrijd op de bank.

Bayern neemt door de overwinning de koppositie weer over van FC Köln, dat sinds gisteravond evevn de eerste plaats in handen had. Hertha BSC kan zondag bij een thuiszege op Schalke net als Bayern op 9 punten komen. Köln heeft na drie duels 7 punten verzameld.

Brutaal Ingolstadt

De overwinning van Bayern kwam heel moeizaam tot stand. Ingolstadt kwam door Dario Lezcano na acht minuten brutaal op voorsprong. Robert Lewandowski maakte snel daarna gelijk, maar pas in de tweede helft maakten Xabi Alonso en Rafinha het verschil. Ingolstadt kreeg ook een handvol kansen, maar Manuel Neuer keepte een uitstekende partij.