Bayern met 10 man langs Bielefeld en klimt naar plek 2

admin • 23:27, 17-10-2020 / Laatste Update: 18:22, 13-12-2023

Bayern München heeft bij Arminia Bielefeld de 3e seizoenszege geboekt. De landskampioen won met 4-1 en klom naar de 2e plek in de Bundesliga. Bayern heeft net als Borussia Dortmund 9 punten. RB Leipzig gaat met 10 punten aan de leiding.

Thomas Müller zette de bezoekers uit München al in de 8e minuut op voorsprong uit de rebound. Met 2 treffers van Robert Lewandowski ging Bayern met 0-3 de rust in. In de 2e helft maakt Müller met een schot via de onderkant lat de 4-0. Arminia Bielefeld deed vervolgens na een snelle omschakeling wat terug via Ritsu Doan. De oud-speler van FC Groningen en PSV verraste doelman Manuel Neuer met een schot in de linkerhoek.

Rode kaart

Bayern beëindigde de wedstrijd met 10 man. Corentin Tolisso haalde de doorgebroken Fabian Klos neer en moest met een rode kaart van het veld. Bij Arminia speelde de Nederlander Mike van der Hoorn de hele wedstrijd.