Bayern München moet koppositie delen na nederlaag tegen Hertha BSC

Brian Vesseur • 00:26, 29-09-2018 / Laatste Update: 02:12, 05-01-2024

Hertha BSC maakte vrijdagavond in eigen huis geen fouten tegen Bayern München: 2-0. Het is een belangrijke overwinning voor Hertha, dat nu medekoploper is in de Bundesliga. De andere koploper? Bayern, natuurlijk.

Na 23 minuten kwam Hertha op voorsprong, nadat Vedad Ibisevic een penalty binnenschoot. Vlak voor rust scoorde Ondrej Duda de 2-0.

Koppositie

Borussia Dortmund en Werder Bremen hebben allebei 2 punten minder, maar ook nog een wedstrijd minder gespeeld. Zij kunnen dit weekend dus samen de koppositie pakken.

Eerdere uitslagen

Alleen Werder Bremen was tot nu toe te sterk voor Hertha BSC. 1. FC Nürnberg, Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach werden al verslagen. Tegen Wolfsburg werd het 2-2.

Ajax

Aanstaande week neemt Bayern het op tegen Ajax in de Champions League. De Duitsers wonnen hun eerste wedstrijd tegen Benfica, Ajax won ook van AEK Athene.