Belabberd United sprokkelt puntje bij Southampton (video)

ProShots

admin • 21:32, 01-12-2018 / Laatste Update: 04:38, 06-01-2024

Manchester United heeft weer een slecht resultaat geboekt in de Premier League. Tegen Southampton, die vooraf 19e stond in de competitie, kwam de ploeg van José Mourinho vroeg op een 2-0 achterstand. Voor rust kwamen ze nog terug, maar meer dan 2-2 werd het uiteindelijk niet.

Vooral de grote sterren, zoals Pogba en Lukaku, speelden schrikbarend slecht. Waar de een oneindig veel balverlies leedt, leek de ander niet meer te kunnen lopen. Wat ze bij United denken is een raadsel, maar de ploeg lijkt op sommige momenten niet eens goed te willen spelen.

Dat bleek al na een paar minuten, toen Southampton-keeper Alex McCarthy compleet over de bal heen maaide. Marcus Rashford pakte de bal op, maar omdat hij een achterlijk hakje gaf kon Lukaku niet voor een leeg doel inschieten.

United bleef belabberd spelen en kwam binnen 20 minuten 2-0 achter te staan. Stuart Armstrong en Cédric (prachtige vrije trap) waren de doelpuntenmakers. En als zoiets gebeurd, dan weten de cameramannen welke manager ze moeten hebben...

Toch kwam United met goals van Lukaku en Ander Herrera nog voor rust op gelijke hoogte. Vooral de 2e goal van United mocht er zijn. Herrera scoorde door van achter zijn standbeen langs binnen te schieten.

De 2e helft ging het er niet beter aan toe voor United. The Red Devils speelden hard, maar ook traag. De echte drive naar de goal van de tegenstander ontbrak ook. De kansen die Southampton nog kreeg, waren ook schaars. Uiteindelijk werd er niet meer gescoord in de 2e helft. Door de puntendeling staat United nu 7e in Engeland.